Conciërge/Klusjesman (20-24 uur)

Conciërge/Klusjesman (20-24 uur)

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een handige

Conciërge/Klusjesman (20-24 uur)

Wat ga je doen?
Je ondersteunt je collega’s van de werkplaats en logistieke afdeling met allerlei klussen, zoals:

  • Opruimen en/of verplaatsen van magazijnstellingen, kasten, machines, apparaten, verpakkingsmaterialen, grof vuil etc.
  • Schoonmaakwerkzaamheden, zoals het vegen van de werkplaats, het schoonmaken van de vloer met de schrobmachine, het schoonmaken van het buitenterrein etc.
  • Het onderhouden van de groenvoorziening rondom het bedrijfspand
  • Het wegbrengen /ophalen van onderdelen naar/bij leveranciers in de buurt
  • Het doen van allerlei klusjes in en aan het pand, zoals het repareren/afstellen van hang- en sluitwerk, lichtschakelaars, stopcontacten, TL lampen etc.

Wie zoeken we?
Heb je 2 rechterhanden? Woon je in Oosterhout of de directe omgeving? Vind je het leuk om dienstverlenend bezig te zijn en is bij jou “het glas altijd halfvol”? Spreek je goed Nederlands? Ben je in het bezit van groot rijbewijs? Heb je alle voorgaande vragen met “ja” kunnen beantwoorden? …Dan zoeken we misschien wel naar jou!

Waar kom je te werken?
Emoss Mobile Systems BV is een innovatief bedrijf, wij leveren en ontwikkelen elektrische aandrijflijnen voor bussen en vrachtwagens. Emoss is een organisatie die zich kenmerkt door een open en informele bedrijfscultuur en een zeer pragmatische, no-nonsense aanpak. Jouw standplaats is in Oosterhout, waar we werken met een team van ongeveer 25 medewerkers.

Wil jij deze uitdagende functie?

Stuur dan jouw CV en motivatie naar Emoss Mobile Systems B.V. t.a.v. Tammy Krieg, Visserijweg 2, 4906 CJ Oosterhout of stuur een e-mail naar sollicitatie@emoss.nl. Je ontvangt uiterlijk 2 weken na ontvangst van je sollicitatie een reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.