Klantendagen EMOSS goed bezocht

Klantendagen EMOSS goed bezocht

Op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari opende EMOSS haar deuren voor (potentiele) klanten. Waar de vrijdag voornamelijk door klanten werd bezocht, was er zaterdag meer ruimte voor de berijders. In totaal brachten een kleine 100 man een bezoek aan de fabriek in Oosterhout.

Binnen kregen de bezoekers een korte presentatie over het bedrijf en de werkzaamheden. Hierop volgde een rondleiding door de assemblagehal. Daar kon onder ander een blik geworpen worden op het assemblageproces van een aantal elektrisch aangedreven DAF LF55 vrachtwagens in de gewichtsklasse van 16 en 19 ton en stond er een 7.2 tons Toyota Dyna elektrische vrachtwagen in aanbouw. Tevens werd er tijdens de klantendagen gewerkt aan het reviseren van crashtenders welke onder de paraplu van Plastisol vallen. Ook voor het assemblageproces van de diverse accupakketten was volop belangstelling.

Na de lunchpauze was er ruimte om testritten te maken met de diverse elektrische voertuigen die voor deze gelegenheid bij EMOSS aanwezig waren. De grootste publiekstrekker was de CM Mission 150e – de veelzijdige elektrische minibus van EMOSS / Composite Mobility. Ook de grootste elektrische vrachtwagen van Europa, welke door Heineken wordt ingezet in de binnenstad van Rotterdam, vond gretig aftrek bij de genodigden.

Al met al kon er gesproken worden van twee succesvolle dagen. Wij danken de klanten en bezoekers voor hun aanwezigheid en getoonde interesse.