Opnieuw veel aandacht voor EMOSS op eCarTec

Tijdens de zevende editie van eCarTec, dit jaar gehouden in Munchen, is EMOSS voor het tweede opeenvolgende jaar aanwezig. De reacties van pers en publiek op het concept wat EMOSS presenteert zijn opnieuw lovend.

EMOSS specialiseert zich in klantgerichte zero emission oplossingen op het gebied van stedelijke distributie. De eisen en wensen van vervoerders worden in een vroeg stadium besproken, waarna een passende oplossing wordt aangeboden. Dit beperkt zich niet alleen tot laadvermogen en actieradius, maar bijvoorbeeld ook verschillende soorten chassis(opbouw) en het meeleveren van laadinfrastructuur. De elektrische vrachtwagens die EMOSS levert zijn hiermee uniek en zo goed mogelijk afgestemd op de transporteur én chauffeur.

EMOSS toonde op de eCarTec nog eenmaal de EMOSS CM1824, het laatste paradepaardje uit de CM lijn. Het voertuig is voorzien van een opbouw op basis van twistlocks, waarmee containers kunnen worden vervoerd. De CM1824 heeft capaciteit voor 10 ton aan lading, welke het voertuig tot wel 300 kilometer kan transporteren.

Wij danken iedereen die op de afgelopen beurzen interesse heeft getoond in de producten van EMOSS en hopen u snel weer te mogen ontmoeten. Houdt deze website in de gaten voor informatie over aankomende evenementen.