Door groei in de organisatie zijn wij op zoek naar een:

Junior Projectleider

Locatie: Oosterhout

Wil jij je steentje bijdragen aan de ontwikkeling en uitbreiding van elektrisch aangedreven bedrijfswagens? Dan ben je bij Emoss Mobile Systems BV aan het juiste adres.

Emoss Mobile Systems B.V. is een innovatief bedrijf. Wij ontwikkelen, integreren en leveren elektrische aandrijflijnen voor bussen en vrachtwagens. Emoss is een organisatie die zich kenmerkt door een open en informele bedrijfscultuur en een zeer pragmatische, no-nonsense aanpak. Jouw standplaats is in Oosterhout, waar we werken met een team van ongeveer 45 medewerkers.

Wat ga je doen?

Als Junior Projectleider ben jij de schakel tussen de klant en onze interne afdelingen. Al in een vroeg stadium sluit je, samen met de senior projectleider, aan bij het salestraject van onze verkoopafdeling. Samen geven jullie input op de offerte en met de engineers en de collega’s op sales bekijken jullie wat technisch haalbaar is. Zodra de offerte akkoord is zullen jullie de taken onderling verdelen. Vervolgens neem jij het contact met de klant over en bespreek je de wens van de klant binnen onze organisatie. Hierna maak je een heldere planning voor het project en bewaak je de budgetten. Het managen van verwachtingen van de klant, de haalbaarheid van de budgetten en het afstemmen van de levertijd zijn hierin erg belangrijk. Ook onderzoek je welke problemen we mogelijk tegenkomen. Je hebt geen directe leidinggevende taken maar draagt wel zorg voor een juiste overdracht van informatie en verwachtingen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een junior projectleider die zeer goed kan communiceren binnen alle lagen in de organisatie. Je hebt een commerciële kijk en helder overbrengen van informatie en duidelijke afspraken maken kun jij van nature. Je bent een echte teamplayer en plannen en organiseren zijn jouw sterke punten. Ook ben je stressbestendig en sta je stevig in je schoenen. Daarnaast kun je goed schakelen tussen de wijze waarop je communiceert met de klant en met onze interne technische afdelingen. Ook heb je veel affiniteit met techniek en ben je bereid om de specifieke technische kennis van elektrische voertuigen eigen te maken.

Wat vragen we van jou als Junior Projectleider?

 • Technische achtergrond
 • Grote interesse in elektrische voertuigen
 • HBO werk- en denkniveau
 • Een klantgerichte houding
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Beheersing van de Duitse taal is een pré
 • Bereid om een aantal maal per jaar te reizen

Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende en afwisselende functie bij een succesvol en dynamisch bedrijf
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een jaarcontract met het vooruitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Doorgroeimogelijkheden naar projectleider
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Heb jij interesse in deze uitdagende functie?

Mail dan jouw CV en motivatie naar sollicitatie@emoss.nl t.a.v. Steffie Machielsen. 
Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Meer weten over hoe het is om bij Emoss te werken? Bekijk onze werken bij video: 
https://www.youtube.com/watch?v=vG2KhXapi0k

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.