Door groei in de organisatie zijn wij op zoek naar een:

Monteur Accupakketten 

Locatie: Oosterhout

Wil jij je steentje bijdragen aan de ontwikkeling en uitbreiding van elektrisch aangedreven bedrijfswagens? Dan ben je bij Emoss Mobile Systems BV aan het juiste adres.

Emoss Mobile Systems B.V. is een innovatief bedrijf, wij ontwikkelen, integreren en leveren elektrische aandrijflijnen voor bussen en vrachtwagens. Emoss is een organisatie die zich kenmerkt door een open en informele bedrijfscultuur en een zeer pragmatische, no-nonsense aanpak. Jouw standplaats is Oosterhout, waar we werken met een team van ongeveer 45 medewerkers.

Wat ga je doen?
Als monteur ben jij een belangrijk onderdeel van het productieproces. Jij zorgt ervoor dat de accupakketten samengesteld worden zodat deze later ingebouwd worden in bedrijfswagens. Je bouwt deze pakketten door kleine accu’s samen te voegen en hier 1 grote accu van te maken. Alles wordt zelf gedaan en gebouwd. Denk hierbij aan kabels maken, cel bedrading, plakzadels en bussbars monteren en het doormeten van de cel bedrading. Uiteindelijk worden de cellen geplaatst in de cascomodule en zijn ze klaar voor inbouw. Ook het opbouwen van diverse componenten in een casco frame behoren tot de werkzaamheden. Naast het opbouwen hiervan wordt ook de bekabeling aangesloten en eventueel op maat gemaakt. Dit alles gebeurd aan de hand van tekeningen/schema’s.

Wat vragen we van jou?

  • Technisch inzicht
  • Je bent in staat tekeningen te lezen
  • Je bent een enthousiasmerende teamplayer
  • Je hebt een goed praktisch inzicht
  • Je maakt van een probleem een uitdaging

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende en afwisselende functie bij een succesvol en dynamisch bedrijf
  • Een jaarcontract met het vooruitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd
  • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding

Wil jij deze uitdagende functie?

Mail dan jouw CV en motivatie naar sollicitatie@emoss.nl t.a.v. Steffie Machielsen. 
Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.