Elektrische bussen vormen een milieuvriendelijk oplossing in het openbaar vervoer

De elektrische bus maakt van EMOSS maakt openbaar vervoer zonder emissie, lawaai en trillingen mogelijk. Hierdoor wordt openbaar vervoer comfortabel en milieuvriendelijk. De EMOSS e-Bus is de volgende generatie elektrische bussen voor openbaar en commercieel vervoer en is beschikbaar in diverse afmetingen.

Vervoer in dunbevolkte gebieden of op maat gemaakte routes voor kleine groepen maken openbaar vervoer complex. Wij vinden dat emissievrij transport beschikbaar moet zijn voor iedereen. Om die reden hebben wij onze aandrijflijnen ontworpen vanuit het oogpunt van de passagier. Ze zijn extreem stil, ruim en rolstoeltoegankelijk waardoor de reiziger een comfortabele ervaring beleeft.

Emoss levert elektrische bussen met een capaciteit tot 16 personen. Comfortabel en ruim zijn in opzet. Hierdoor ervaart de passagier de luxe dat je van openbaar vervoer mag verwachten. Door de lage vloer en toegang zijn de elektrische minibussen uitermate geschikt voor rolstoelen. Daarnaast excelleert de e-Bus op het gebied van comfort, voor zowel de passagiers als de chauffeur, door het lage geluidsniveau en minder heftige trillingen in vergelijking met een diesel aangedreven stadsbus.

elektrische bus/electric bus

ELEKTRISCHE BUS

EMOSS e-bus
 • Minibus

  • Basis voertuig: Fiat Ducato
  • Motor: 158 kW / 2500 Nm
  • Actieradius: tot 200 km
  • Oplaadtijd: 2 tot 3,5 uur
  • Passagiers: tot 16 zitplaatsen
  • De elektrische minibus heeft een lage vloer, is rolstoel vriendelijk en kan naar wens worden ingedeeld. Tevens excelleert de elektrische stadsbus op het gebied van comfort voor zowel passagier als chauffeur.

VOORDELEN

Geluid

Een elektrische bus is uitermate stil, zeker bij lage snelheden in de binnenstad.

Emissie

Emissievrij openbaar vervoer is enkel mogelijk met volledig elektrische bussen.

Kosten

De gebruikskosten van een elektrische bus zijn lager dan conventionele voertuigen.

REFERENTIES