Met meer dan 20 jaar ervaring in elektrische mobiliteit, ontwikkelt, produceert en levert Emoss Mobile Systems B.V. volledig elektrische en hybride powertrains. Daarnaast biedt Emoss ook high-end batterijsystemen, brandstofcellen, range-extenders, generatoren, vermogenselektronica en besturingssystemen die geschikt zijn voor verschillende branches. We begrijpen uw individuele operationele behoeften: voor zowel uw voertuig als de mogelijkheden met betrekking tot de infrastructuur. Samen werken we aan een oplossing die aan uw behoeften voldoet.
Verschillende types

 

Emoss houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met innovaties op het gebied van elektrische powertrains. Dit vraagt om de juiste expertise, middelen en technologieën. Dankzij onze jarenlange ervaring is Emoss in staat krachtige high-performance powertrains te leveren in verschillende maten. Deze standaard powertrains zijn compatibel met verschillende types van verschillende merken. Bent u benieuwd welke powertrain uw voertuig nodig heeft? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Aftersales & service

Mocht er reparatie, onderhoud of service aan uw elektrische voertuig nodig zijn, dan staat de Emoss serviceafdeling 24/7 klaar om u te helpen. Zij voorzien u graag van de juiste informatie en advies en ondersteunen u waar nodig. Ons serviceteam is beschikbaar over de hele wereld. Daarnaast werken we samen met meerdere erkende en gerenommeerde servicepartners.

Al het personeel dat werkzaamheden aan de Emoss-voertuigen uitvoert, is getraind en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de gebruikte componenten en producties. Wij bieden ook operationele trainingen en onderhoudstrainingen. De meeste van deze services worden ook op locatie uitgevoerd.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van onze powertrains? Of bent u benieuwd welke powertrain bij uw behoeften past? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.