Enthousiasme over EMOSS op Ecomobiel

Op 6 en 7 oktober vond in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch de 6e editie van de Ecomobiel plaats. De ecomobiel beurs mag gezien worden als hét platform voor duurzame mobiliteit. EMOSS was dit jaar aanwezig met de 100% elektrische vrachtwagen EMOSS CM1824 en de elektrische minibus CM Mission 150e. Tevens kon er worden proefgereden in een EMOSS CM1216.

De oplossingen die EMOSS biedt op het binnenstedelijke transport en vervoer trokken opnieuw veel bekijks. Nog steeds zijn bezoekers en beleidsbepalers verrast door de mogelijkheden van deze 100% elektrische transportmiddelen. De EMOSS CM-serie is een lijn elektrische vrachtvoertuigen welke in vrijwel elke binnenstedelijke distrubutiebehoefte kan voorzien. De voertuigen worden gebaseerd op een door de klant gewenst standaard chassis (DAF, IVECO, Volvo etc.) en bij EMOSS voorzien van een 100% elektrische aandrijving.

Mocht u nog niet in staat zijn geweest om EMOSS op een beurs te bezoeken, dan biedt de eCarTec een uitstekende gelegenheid. Deze beurs vindt van 20 tot en met 22 oktober plaats in de Messe van Munchen. EMOSS zal haar stand opbouwen in Hal A5, standnummer 506. Bestel uw kaarten alvast online via de TicketShop.