Projectleider

Projectleider

 

Locatie : Oosterhout

Onze toekomstige projectleider heeft een stevige persoonlijkheid en krijgt voor elkaar dat de productie op tijd tot het overeengekomen product klaar is. Jij regelt alle zaken vanaf het binnenkomen van de order tot de eindaflevering. Hiervoor werk je nauw samen met engineers, monteurs en de werkplaatschefs.

Aangezien Emoss Mobile Systems enorm groeiende is heb je veel ruimte om processen in te richten zoals jij het wilt. Je moet het dan ook als een echt uitdaging zien om het productiemanagement te gaan stroomlijnen en je collega’s hierin mee te krijgen.

Hoe ziet jou werkdag eruit?

Je bekijkt, met een lekkere bak koffie of thee, de door jou gemaakte plan van aanpak voor jou projecten. Loopt alles volgens het tijdsschema of zijn er kinken in de kabel? Je roept je team van monteurs bij elkaar en bespreekt de prioriteiten van die dag en zet het team aan het werk. Indien er opmerkingen vanaf de werkvloer zijn over tekeningen loop je langs de engineers om deze door te spreken en te bespreken of aanpassingen nodig zijn. Tussendoor belt er nog een klant die wilt weten wat de stand van zaken is en uiteraard geef je hierop antwoord.

Wie zoeken wij?

Zoals al eerder aangegeven. Een stevige persoonlijkheid waarbij plannen een natuurlijke eigenschap is. Je bent niet bang te zeggen waar het op staat ook al krijg je zo nu en dan wat tegengas van de werkvloer. Gaat er iets niet goed met een project dan is het voor jou ook geen probleem bij te springen en mee te werken in de werkplaats. Uiteraard alles om de klant tevreden te houden en het product op tijd klaar te krijgen.

Het team

Bij Emoss werken wij met zo’n 45 personeelsleden waarbij het grootste gedeelte werkzaam is in de werkplaats. Er heerst een familiair gevoel waar men elkaar ook gewoon kan aanspreken. Alle neuzen staan dezelfde kant op en iedereen staat achter ons product en willen dat dan ook zo goed mogelijk afleveren.

Wat zin de harde eisen voor deze functie?

Je hebt al ervaring opgedaan als projectleider, uiteraard het liefst in een automotive omgeving en anders bijvoorbeeld in de machinebouwerij. Je hebt een natuurlijk overwicht en weet mensen te motiveren en te sturen. Je hebt technische kennis en commercieel, financieel en analytisch inzicht. Je kunt je verstaanbaar maken in het Engels en het liefst ook in het Duits.  Daarnaast ben je communicatief vaardig en ben je te allen tijde bekend met de status van je projecten.

Wat bieden wij?

Een baan in een groeiend bedrijf waarbij zelfontplooiing, actief meedenken en integreren van nieuwe ideeën centraal staan. Uiteraard bieden we een marktconform salaris. Naast de 24 verlofdagen krijg je 13 ADV dagen en een mooie pensioenopbouw via Pensioenfonds Metaal en Techniek.

Jij wilt deze baan?

Mail mij dan je cv en je motivatie met daarin omschreven wat jou de perfecte projectleider voor Emoss maakt via sollicitatie@emoss.nl. Heb je vragen of wil je een projectleider spreken? Bel dan op 0162-420005