Over EMOSS

EMOSS ontwikkelt, produceert en levert totaaloplossingen voor de elektrificatie van voertuigen. We focussen ons met name op het speciaal- en grootvervoer (hierbij kun je denken aan vrachtwagens, bussen en speciale voertuigen) en leveren een maatwerkoplossing voor ieder voertuig. Met onze innovatieve oplossingen leveren we een belangrijke bijdrage aan het verduurzamen van het grootvervoer.

Sinds 2018 is EMOSS onderdeel van de PCL Groep, een beursgenoteerde en toonaangevende producent van onderdelen voor de automotive industrie, met verschillende productielocaties en bedrijfsonderdelen in India, Duitsland en Nederland.

Het kantoor en de productielocatie van EMOSS zijn gevestigd in Oosterhout, waar we werken met een team met ongeveer 60 mensen. We hebben flinke groeiambities voor de toekomst en zijn dan ook regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. We hebben een informele, open en no-nonsense bedrijfscultuur.

Wat ga je doen?

Als Development Engineer word je onderdeel van het ontwikkelteam voor de elektrische aandrijfsystemen. De aandrijfsystemen bestaan uit batterijen, een HV systeem, elektrische aandrijving en auxilliary systemen. De aandrijfssystemen worden voor de verschillende voertuigtypes passend gemaakt voor inbouw. Je taken zijn afhankelijk van je specialisatie en je wordt betrokken van ontwikkeling tot oplevering. Met onze innovatieve systemen op gebied van elektrisch vervoer dagen wij je uit om het beste uit jezelf te halen.

Wat vragen we van jou als Development Engineer? 

  • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Automotive; 
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de Automotive en hebt bij voorkeur al ervaring met Electrificatie of in de Automotive; 
  • Je beheerst de Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk; 

Wat bieden we jou? 

  • De kans om te werken binnen een groeiende organisatie met korte communicatielijnen en een sterke ondernemerscultuur;
  • Je kunt een bijdrage leveren aan een innovatief en duurzaam product;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, met een passend salaris, 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen en een goede pensioenregeling volgens de CAO Motorvoertuigen & Tweewielerbedrijf;
  • Leuke extraatjes zoals gratis fruit, friet op vrijdag en een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Ik ben enthousiast, hoe nu verder?

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature? Stuur dan jouw actuele CV en een korte motivatie naar sollicitatie@emoss.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 2 weken, een inhoudelijke reactie op jouw sollicitatie.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met de afdeling HR op 0162 – 42 00 05 of via sollicitatie@emoss.nl