Tijdens de zevende editie van eCarTec was Emoss voor het tweede opeenvolgende jaar aanwezig. De grootste internationale beurs voor duurzaam en hybride elektrisch vervoer vond dit jaar plaats in München van 20 tot 22 oktober. De reacties op het concept wat Emoss presenteert, waren ook dit jaar weer lovend.

Wat doet Emoss?

Emoss specialiseert zich in klantgerichte zero emission oplossingen op het gebied van stedelijke distributie. De eisen en wensen van vervoerders worden in een vroeg stadium besproken, waarna een passende oplossing wordt aangeboden. Dit beperkt zich niet alleen tot laadvermogen en actieradius, maar bijvoorbeeld ook verschillende chassis(opbouw) en het meeleveren van laadinfrastructuur. De elektrische vrachtwagens die Emoss levert zijn hiermee uniek en zo goed mogelijk afgestemd op de transporteur én chauffeur.

Een uniek concept

Wij willen iedereen die de afgelopen beurzen interesse heeft getoond in de producten van Emoss bedanken. Wij hopen u snel weer te mogen ontmoeten. Benieuwd naar onze aankomende evenementen? Houd onze website dan in de gaten!

 

Meer weten over deze case?
Wij nemen graag contact met u op.
 

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...